Ingatlan értékesítés

A koronavírus és a budapesti ingatlanpiac

A budapesti ingatlanárak a vírus ellenére továbbra is a legmagasabbak az országban. A koronavírus okozta gazdasági visszaesés és a munkanélküliség mértéke határozza meg, mi történik a budapesti ingatlanokkal.


A bankok valószínűleg vonakodnak kölcsönözni a vevőknek, megváltoztatva ezzel a hitelezési politikájukat. Ugyanakkor a tőzsdei összeomlás miatt Budapest exkluzívabb ingatlanai is értékvesztést szenvednek,
mint általában mindig amikor a tőzsde összeomlik. Hasonló folyamatok játszódnak majd le a vidéki ingatlanok esetébe is, ahol a helyi lakosok meg fogják érezni a munkahelyek elvesztésének következményeit.


A belvárosban található, jó elhelyezkedésű apartmanoknak azonban sokkal jobban kell tartaniuk az értéküket, nagyságrendileg 10% körüli esésre számítunk.


Budapesten kevesebb ingatlanügylet következik be, mivel sok ember elveszíti jelenlegi állását és így nem tud vásárolni, a külföldi befektetők száma pedig szintén csökken.

Miért a Citylets?

A Citylets értékesítési csapata a potenciális vásárlókkal folytatott tárgyalások során nagy tapasztalatra tett szert, így biztosítva, hogy az ingatlanát a lehető legjobb áron adja el.


Az értékesítési csapatunk évtizedes tapasztalatával biztos lehet benne, hogy az Ön ingatlanát a legjobb és legújabb marketing technikák alkalmazásával fogjuk a legjobb vásárlónak eladni.

 

A Citylets személyre szabott értékesítést alkalmaz, és nagyobb figyelmet fordít a részletekre.
Az internet alapvetően megváltoztatta az ingatlanügynökségek hirdetési stratégiáit, és olyan előnyökhöz juttatta a Citylets-t, amelyekkel még hatékonyabban tudunk értékesíteni.


Reklámozzuk az Ön ingatlanát, valamint a nagyobb ügynökségek bármelyikét bármely ingatlanportálon.
A Citylets specializált és helyi ismeretekkel is rendelkezik. A Citylets tudja, hogy az ingatlanokkal foglalkozó cégeknél a legfontosabb tényező az ügynök minősége és tapasztalata.


Értékesítési képzettségünkel, kézségeinkel, tapasztalatunkal és kapcsolatrendszerünkel biztosítjuk, hogy a legjobb ajánlatot érjük el az Ön számára.


A Citylets kiemelt prioritása az őszinte, átlátható tanácsadás és a lehető legjobb eredmény.
A Citylets ügynöke minden lépésben Önnel fog dolgozni, az értékeléstől kezdve a fotózásig, a marketingig és a szerződés aláírásáig!

Jutalékrendszerünk:

Exkluzív: 2% plusz ÁFA
Nem kizárólagos: 4% plusz ÁFA