Rólunk

A City-Lets számos ingatlan kezelésével foglalkozik, lakások és üzlethelyiségek is találhatók kínálatunkban. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan fejlesszük és bővítsük minőségi, megbízható, magas szintű szolgáltatásainkat.

Csapatunk sok éves tapasztalata és megbízható tudása biztosítja, hogy a rossz gazdasági helyzet ellenére is a legjobb megoldásra törekszünk és rengeteg tanáccsal látjuk el ügyfeleinket a nagyobb profit elérése céljából.

A legjobbat kínáljuk

Leendő lakóinkkal szemben támasztott követelményeknek, szigorú ellenőrzésünknek és ajánlásoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy minden szempontból ideális bérlőt találunk. Az ingatlanba történő látogatásaink során gondoskodunk arról, hogy a lakás jó állapotban maradjon.

Gyakorlatias és rugalmas ingatlankezelés

Mi a City-Letsnél tudjuk, hogy minden ügyfél személyre szabott megközelítését igényel. Más szolgáltatásokra van szüksége egy vállalkozásnak, amely több ingatlan tulajdonosa, egy egyedülálló befektetőnek, és másra egy külföldi tulajdonosnak. Egyesek csak az ingatlan kezelésére, a bérleti díj beszedésére tartanak igényt, míg mások kiegészítő szolgáltatásokat, beszámolókat, személyes találkozókat szeretnének. Összességében elmondhatjuk, hogy széleskörű szolgáltatáscsomaggal rendelkezünk, amit az egyes ügyfelek speciális igényeinek megfelelően alakítottuk ki és ezen igények teljesítésére fókuszálunk munkánk során.

Egyszerűen a legjobb

Lelkes, segítőkész, tapasztalt munkatársak
Teljeskörű management és könyvelés
Egyéni igényekre szabott rugalmas ügyintézés
Költséghatékony és praktikus tanácsok az ingatlannal kapcsolatosan felmerülő problémák esetén
Ingatlan ügyekben jártas széleskörű szakértő csapatunk rengeteg egyéb ügyben segítségére lehet, legyen szó akár bútorozásról, felújításról, könyvelésről, pénzügyi vagy ügyvédi szolgáltatásról.